Rólam

Sziasztok! :)

Engem Móninak hívnak és 20 (lassan 21!) éves vagyok. Már korábban is blogoltam, de aztán mindig abbahagytam. Nem is tudom miért. A videózás valahogy közelebb áll hozzám mint az írás. :) Talán azért mert személyesebb vagy azért mert egyszerűen nem tudok fogalmazni. :D A lényeg hogy most újra ,,belekezdtem" és igyekszem rendszeresen blogolni, ahogy időm engedi. :)


A születésnapom július 23-án van, szóval nyáron leszek 21 éves. :) Már több mint 5 éve van párkapcsolatom és ebből 4 éve vagyunk jegyesek. ❤ :) Pest megyében lakom, viszonylag közel Budapesthez (nem szeretném elmondani a pontos helységnevet). Jelenleg az Általános Vállalkozási Főiskolára járok Nemzetközi tanulmányok alapszakra. Hobbim a sminkelés és videózás (ugye :P), emellett imádok lovagolni. Nagy álmom, hogy legyen egy saját lovam. :) Nagy állatbarát vagyok, szóval legszívesebben minden állatból beszereznék egyet. :D (van is egy tündéri kutyusom, Zsömike <3) Emellett szeretek még moziba és koncertekre járni, olvasni, sokat aludni, tehát olyan dolgokat csinálni, amiket mindenki más is szeret. :)


Nem tartom magamat akkora különcnek, de szerintem azért van egy stílusom. :D Kicsit hülye (vagy ha jobban tetszik, akkor dilis) vagyok és makacs is. :) Nagyon eredeti stílusom van, nem megyek a divat után, hanem csak azt veszem meg és hordom, ami tényleg tetszik. És meg kell hogy mondjam elég finnyás vagyok. :D Szóval ezért van egy érdekes stílusom, ami van akinek tetszik és van akinek nem. :)


Remélem tetszeni fog a blogom! :)
Szép napot mindenkinek! ❤