2014. május 22., csütörtök

Schwarzkopf Professional Bonacure Bemutató ♡

Sziasztok!
A mai posztban a Bonacure bemutatóról mesélek egy kicsit, ahová engem is meghívtak! :)
[Köszönöm a lehetőséget Barbinak!]

Bemásolok nektek egy kis részletet a sajtóanyagból:

,,A Schwarzkopf professzionális hajápolás most még közelebb hozza a haj természetes szépségét: a megújult BC HAIRTHERAPY a „Cell Perfector”-technológiának köszönhetően áttörést jelent a hajápolási termékek körében. A termékcsalád hat innovatív alsorozata a gyakori hajtípusokra nyújt ápoló megoldást, hogy a haj egészséges, természetes szépségű legyen."

Tehát az új Bonacure termékekkel az volt a céljuk, hogy visszaállítsák a haj eredeti, természetes és tökéletes állapotát. Ezt pedig a Cell Perfector technológiával kívánják elérni.

,,
A természetes hajminőséghez vezető út, az új hajápolási technológia, ami segít helyreállítani a hajszerkezetet a haj-azonos aminosav láncoknak köszönhetően. A technológia titka a magas koncentrációjú proteolipidek kombinációja, amely segít visszaállítani a haj természetes tulajdonságait, és mélyen táplálja, feltölti a hajszerkezetet. Az eredmény: kevesebb töredezett hajvég, telt, rugalmas és fényes haj."

Ezek a termékek a Cell Perfector-nak köszönhetően nem csak átmenetileg ápolják a hajat, hanem vissza is építik, feltöltik a haj szerkezetét és a védőréteget a felszínen.


6 új család született, amik a következők:

  • Repair Rescue
  • Color Freeze
  • Moisture Kick
  • Time Restore
  • Volume Boost
  • Hair Activator
Power Shot fodrászok számára.

Repair Rescue (piros):
Szerkezetfeltöltés igénybevett haj számára. Magas koncentrációjú proteolipidet tartalmazó formula intenzíven lezárja a hajvéget és segít visszaadni a belső hajszerkezet természetes erejét és rugalmasságát. A mélyen tápláló hajsamponja magas újjáépítő teljesítménnyel rendelkezik.
Repair Rescue hajápoló a töredezett hajvégekre.

Color Freeze (pink):
Hajszínvédelem a színkezelt haj számára. Az aktív sziloxán polimernek köszönhetően filmréteg képződik a haj felszínén, amely bezárja a színpigmenteket, így hosszantartó, intenzív hajszínt kapunk. A Gloss hajfény szérum fokozza a ragyogást és csökkenti a haj töredezettségét.

Color Freeze szulfát mentes sampon festett hajra.

Moisture Kick (kék):
Nélkülözhetetlen hidratálás minden hajtípusra. A hialuronsav származékkal optimális hidratálást nyújt a hajszerkezetnek, szabályozza annak nedvességtartalmát. A hidratáló balzsam sejtszinten fejti ki hatását, segít a haj kiszáradása elleni védelemben.
Moisture Kick pakolás

Time Restore (arany):
Szerkezet újjáépítés az érett és törékeny haj számára. A Q10 és a tápláló hatóanyagoknak köszönhetően segít eltüntetni az öregedés jeleit, fokozza a keratin termelését, visszaállítja a haj rugalmasságát és ellenállását. A szerkezet újjáépítő szérum „fiatalos lendületet” ad a hajnak.
Time Restore hajerősítő és fiatalító szérum
Volume Boost (zöld):
Elengedhetetlen a vékonyszálú hajra. A szilikon mentes formulával azonnal látható volument, telt hajérzetet ad. A hajhab kezelhetőséget, telt érzetet és fényes hajat nyújt. Egyszerre ad tartást és volument a frizurának.
Volume Boost hajhab
Hair Activator (szürke):
Aktiváló hatás az elvékonyodó, ritkuló hajnak. Taurin és bíbor kasvirág összetevőivel serkenti a hajnövekedést, miközben tápláló energiával látja el a hajhagymákat. A sampon és a szérum együttes használata segít növelni a haj sűrűségét, csökkenti a hajhullást* akár már 6 hét után**.


* nem betegségből eredő hajhullás esetén.
** nagyobb arányú aktív hajtüsző (60 résztvevős klinikai teszt alapján a Független Német Dermatológiai Intézet által 2007-ben)
Hair Activator hajerősítő tonik
Hair Activator 6 hetes terápia szérummal

A bemutatón megmutatták, hogyan használják ezeket a termékeket a szalonokban és hogy személyre szabott ápolást végeznek.



Cell Perfector technológia

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a posztot és remélem hogy tetszett! :)
Legyen szép napotok/estétek! ;)

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Elindult a tinimagazin nevű blogom és szeretnék interjút készíteni veled. Ha érdekel az ajánlat akkor kérlek írj a www.tini-magazin.blogpsot.hu oldalra.

    Dóri

    VálaszTörlés