2014. április 27., vasárnap

Teszt: Makeup Revolution Rúzs - Dare ♡

Sziasztok!
Ma a Pink Pandától kapott Makeup Revolution Rúzsát fogom tesztelni nektek a Dare árnyalatban.

A csomagolása alapból egyszerű és szép. A tetején látható hogy milyen színű rúzs van benne, ami elég praktikus. Viszont a kupak nagyon könnyen lejön, alig érek hozzá és szinte lecsusszan, ami nem valami jó, mert például ha magaddal szeretnéd vinni és beteszed a táskádba, akkor ott könnyen lejöhet és akár összekenhet mindent vagy belemehet mindenféle morzsa meg szennyeződés.

A Dare árnyalat egy igazán élénk már szinte vér vörös szín. Nagyon jó édeskés és kicsit gyümölcsös illata van a rúzsnak.

Mennyiség: 3,8 g
Összetevők: Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Paraffin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Castor Oil, Petrolatum, Microcrystalline Wax, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin May Contain: Titanium Dioxide(CI 77891), Red 6(CI 15850), Red 7 Lake(CI 15850:1), Red 27 Lake(CI 45410), Iron Oxides(CI 77491), Iron Oxides(CI 77499)

Nem tesztelték állatokon! :)
A swatch-on azonban már látszik, hogy inkább egy cseresznyepiros árnyalatról van szó, ami félig matt, tehát nem fénylik annyira, mint a többi rúzs, de nem is teljesen matt. :)
Szerintem még az is jól látszik, hogy elég pigmentált rúzsról van szó.
Így néz ki egy rétegben fölvíve. Nagyon krémes a rúzs, de az ajkakon már kicsit ,,nehézkes" érzés. :D Olyan tömör, vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg. :) Szerintem így egy rétegben elég visszafogott színe van, mondjuk a hétköznapokra jó lehet!
És így néz ki két rétegben. Így már jóval erősebb színe van. :) Az építhetőségének köszönhetően azoknak is tudom ajánlani ezt a rúzst, akik nem szeretik a nagyon erős árnyalatokat és azoknak is, akik csak olyat hordanak.
Nekem tetszik a textúrája mert nem fénylik meg csillog túlságosan. A matt rúzsok hozzám közelebb állnak.
A fentebb látható képeket délután 13.30-kor készítettem.
És ezeket a képeket 2 óra és egy evés elteltével készítettem. Látszik, hogy a rúzs nem egyenletesen kopik, hanem belülről kifelé ami elég feltűnő. Szóval nem ajánlatos evészet meg ivászat előtt felvinnünk ezt a rúzst.
Szerintem még így is megéri az árát (690Ft) de csak akkor érdemes őt választani, ha mondjuk pár óráig szeretnénk viselni és nem tervezünk enni és inni. De természetesen meg is lehet igazítani egy kicsit ha lekopik. :)

Értékelés:
  • Csomagolás: 5/10
  • Pigmentáltság: 8/10
  • Tartósság: 6/10
  • Krémesség/hidratálás: 7/10
  • Ár-érték arány: 7/10

Ezt a rúzst a Pink Panda oldaláról tudjátok megrendelni 690 Ft-ért!
Itt a link a Dare árnyalathoz: http://www.pinkpanda.hu/termek/makeup-revolution-amazing-matt-ruzs-dare

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és hasznos is volt számotokra! :) Írjátok meg a véleményeteket lent megjegyzésben!

Köszönöm, hogy elolvastátok! :)
Legyen szép napotok! ^^


[A képeken nincs filter, valamint nincs megszerkesztve a szín, kontraszt.]

1 megjegyzés:

  1. Nagyok jók ezek a bejegyzések !Én legalább is imádom őket:).Még több ilyet!

    VálaszTörlés