2014. november 4., kedd

Coconutoil Cosmetics Teszt ~ "Csak azt tedd a bőrödre, amit meg is ennél!" ♡

Sziasztok!
A mai posztban egy tesztet hoztam nektek, mégpedig nem is akármilyet! :)
Természetes összetevőkből álló dezodort és ajakápolót teszteltem le a Coconutoil Cosmetics-től!
Volt szerencsém kipróbálni ezeket a termékeket (Barbi jóvoltából :) ), amik nemrég születtek meg és gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat, hátha Ti is kedvet kaptok ezekhez a termékekhez. :)
(Kattintsatok a képekre a nagyobb méretért!)



Kezdjük a dezodorokkal!
3 különböző illatban kapható a golyós dezodoruk: az alap a kókuszillatos, egy argán olajos és egy levendula illatú.
Én ezek közül az argán olajosat és a levendula illatút próbáltam ki.


Fontos tudni rólam, hogy én már évek óta nem használok dezodort. Semmilyent sem. Azt tapasztaltam, hogy egyik sem működik, hiába van ráírva hogy akár napokon keresztül meggátolja az izzadást. Ugyan úgy megizzadtam és büdös is lettem tőlük, ezért úgy döntöttem hogy akkor én nem használok többet dezodort, mert egyrészt nem érnek semmit, másrészt pedig csak eltömítik a verejtékmirigy-csatornákat és ez akár mellrákot is okozhat.

Azért olyan különleges ez a dezodor, mert:

1. Minden összetevője természetes! Nincs benne semmi tartósítószer vagy adalékanyag! A dobozán illetve az üvegen is eltudjuk olvasni, hogy mit tartalmaz és mit nem.
2. Nem gátolja meg az izzadást, így a méreganyagok szabadon távozhatnak az izzadsággal!


Most biztos azt kérdezitek, hogy: Ha nem gátolja meg az izzadást, akkor miért jó? Nem ez lenne egy dezodor lényege?
Igaz, hogy izzadni fogsz tőle, viszont elveszi az izzadságszagot! :)
Így szabadon tudnak távozni a méreganyagok, amiknek távozniuk kell, de közben mégsem lesz testszagunk! Ez a tökéletes kombináció.


Mivel két különböző illatot kaptam, ezért úgy teszteltem le őket, hogy az egyik hónaljamra a levendula illatút kentem, a másikra pedig az argán olajosat. Eleinte úgy voltam vele, hogy biztos nem lesz különbség, mert ezek a dezodorok ugyanazt tartalmazzák, csupán más az illatuk, de aztán később bebizonyosodott, hogy igenis van köztük különbség. :)

Mario segítségét kértem a tesztelés során... Tudom hogy ez furán, meg undin hangzik, de a legtöbb ember nem érzi a saját testszagát. :D És mivel én is ilyen vagyok, ezért muszáj volt egy külső szemlélőt is bevonnom a tesztelésbe. :P

Mario elmondása szerint nagyon gyengén lehetett csak érezni a testszagot és mellette lehetett érezni még a dezodort is. Hozzátenném, hogy ezt nem 1-2 órával a felkenése után történt, hanem egy egész napos ,,viselés" után. Tehát valóban elnyomja az izzadságszagot!
És akkor mi a különbség a két illat között? Az, hogy a levendula illatú mindig sokkal intenzívebb volt és sokkal jobban elnyomta a testszagot.


Amit még fontosnak tartok elmondani, az az hogy kipróbáltam ezt a dezodort közvetlen epilálás után, és nem csípett, még egy kicsit sem!
Pedig korábban, ha mondjuk este epiláltam a hónaljam és másnap reggel használtam a dezodorom, akkor csípett mint a fene. Ezt pedig közvetlenül a szőrtelenítés után használtam és semmit nem csinált, nem csípett, nem irritált egy kicsit sem. :)

Úgy hogy csak ajánlani tudom nektek ezt a dezodort!
Nem irritálja, csípi a bőrt. Szabadon hagyja a verejtékmirigy-csatornákat, ezáltal nem akadályozza meg a méreganyagok távozását. Elveszi az izzadságszagot (főleg a levendula illatú!).
Nem ragad! Nem hagy ruhán foltot és nagyon hamar felszívódik.



Akkor most nézzük az ajakápolót! :)
Ezt is ugyanabban a 3 illatban lehet kapni, kis tégelyekben.


Ez a termék is csak természetes összetevőket tartalmaz a dezodorhoz hasonlóan.
Ezekből is a levendula illatút, illetve az argán olajosat próbálhattam ki.

Az illatuk erős, de kellemes! Az argán olajas ajakbalzsamnál nagyon érvényesül a kókusz illat és egy kicsit a vaníliára emlékeztet engem. (Ez az argán olajas dezodorra is igaz!)
Az állaga tömör, kéz melegre fellágyul és kicsit olajos lesz a textúrája.
Van egy kis íze, amit nem mondanék finomnak, de kellemetlennek sem.
Kell egy kis idő, amíg teljesen beszívódik, de így legalább mélyen hidratál és nagyon szépen megpuhítja az ajkakat.
Egyszóval ezt a terméket is tudom nektek ajánlani. :)



Ennek a márkának a jelmondata:  "Csak azt tedd a bőrödre, amit meg is ennél!"
Ez azt jelenti, hogy ezeket a termékeket, akár meg is lehet enni! Igaz, hogy nem fogyasztásra lettek kitalálva, de mivel csak természetes összetevőkből áll, ezért semmi bajunk nem lesz ha bele eszünk-iszunk a termékekbe!
A sajtótájékoztatón a márka két alapítója bele is ivott a dezodorokba, hogy demonstrálja ezt. :)

Ha többet szeretnétek tudni erről a márkáról és a termékeiről, akkor látogassatok el a hivatalos honlapra: http://coconutoilcosmetics.com/


És az alábbi helyeken tudjátok beszerezni ezeket a termékeket: "Megvásárolhatók azon DM üzletekben, ahol zöld polc van, a Müller hálózatában, a HerbaHázban és a MediLine üzleteiben."
Hamarosan webshopjuk is nyílik! :)

Külön érdemes felhívnom a figyelmeteket arra, hogy minden megvásárolt termék után 10Ft-al támogatjátok a Mellrák Alapítványt! :)
Szóval amikor megvesztek egy terméket, akkor nem csak a saját egészségetekre gondoltok, hanem másokéra is!

Remélem, hogy tetszett nektek ez a teszt és hasznosnak találtátok! :)
Ha kipróbáltátok már ezeket a termékeket, akkor írjátok le a véleményeteket róluk megjegyzésben!
Köszönöm, hogy elolvastátok, legyen szép napotok, illetve estétek! :)



[A képeken nincs filter, valamint nincs megszerkesztve a szín, kontraszt.]

1 megjegyzés:

  1. nagyon jó termék ajánlók lettek Móni nagyon megtetszettek ezek a dezók biztos ha találok ilyen a dm-ben van bárhol veszek mert nagyon felcsigáztál puszi <4

    VálaszTörlés